Bjorn Geefhuizen
Fysiotherapeut & kniespecialist FysioDonders

“In onze praktijk werken we inmiddels een aantal jaren met MaxFysio. MaxFysio is voor mij een betrokken en betrouwbare partner, die mij voorziet van de juiste informatie omtrent de verkochte producten, die van een goede prijs/ kwaliteit verhouding zijn en snel geleverd kunnen worden.”

IMG_4925Kevin van de Bergh
Directeur Fysiotherapie R. Minkenberg & G. Theisen

“In onze zoektocht naar een stukje extra omzet, al dan niet buiten de zorgverzekeringen om, zijn wij uiteindelijk met MaxFysio in zee gegaan. Het concept van MaxFysio leent zich uitermate goed voor het creëren van extra omzet. Wij zijn van mening dat dit concept zelfs op verschillende manieren tot extra omzet kan leiden. Ten eerste is dit de directe omzet die we genereren uit de verkoop van producten. Daarnaast heeft dit concept het voordeel dat je een nieuwe doelgroep kunt verwelkomen binnen je praktijk die je uiteindelijk weer kunt voorzien van advies en wellicht ondersteuning middels fysiotherapie. Al met al geeft dit een totaalconcept waarin je je patiënten/klanten kunt voorzien van optimale service. Uitmuntende service is voor ons namelijk erg belangrijk. In het verleden hebben we bijvoorbeeld gemerkt dat wanneer we mensen naar de winkel, apotheek of drogist stuurden voor oefenmateriaal of een hulpmiddel ze vaak terugkwamen met net het verkeerde product. Door deze producten nu zelf op voorraad  te hebben kunnen we altijd voor maatwerk en dus voor optimale service zorgen.

Naast de oefenmaterialen verkopen wij vooral veel ondersteunende middelen zoals braces. Het voordeel hiervan is dat mensen eerder functioneel zijn. Naast het feit dat dit in het dagelijkse leven meteen effect sorteert maken we hier ook in de therapie graag gebruik van. De ervaring heeft ons reeds geleerd dat mensen met wat ondersteuning in de vorm van een brace vaak meer zekerheid vertonen en dus meer en beter durven te belasten, met als gevolg een gotere progressie in de therapie en dus een efficiëntere behandeling.  Hiermee is het dus mogelijk de behandelgemiddelden te drukken, wat in deze tijd, die gedomineerd wordt door zorgverzekeraars, bijzonder wenselijk is.

Zoals reeds eerder aangehaald zijn wij dus van mening dat we momenteel een totaalpakket kunnen bieden waarbij we de klant/patiënt kunnen voorzien van de best mogelijke zorg in de regio. De klant/patiënt is daarmee tevreden en wij dus ook! MaxFysio is dus voor ons een perfecte partner gebleken in onze zoektocht naar extra omzet. Ze denken met ons mee en blinken uit in het verlenen van service. Daarnaast staan ze open voor ideeën en verbetering. Al met al een bijzonder gemoedelijke samenwerking.”

Johan Krottje
Manueel therapeut | Sportfysiotherapeut | eigenaar Sportrevalidatie Hilversum

“Sinds eind 2015 is Sportrevalidatie Hilversum, in samenwerking met MaxFysio, de service aan patiënten gaan vergroten middels het aanbieden van producten. Deze producten adviseren we onze patiënten, zodat we een nog beter resultaat van onze behandeling kunnen krijgen. Daarnaast zorgt het voor een alternatieve inkomstenstroom voor de praktijk en de medewerkers. Tevens is dit een kanaal dat zorgt voor een extra stroom van (potentiële) cliënten/patiënten naar de praktijk. We zijn erg tevreden over de kwaliteit en betaalbaarheid van de producten. Door onze patiënten wordt deze extra service goed gewaardeerd. Patiënten willen graag alle zorg voor hun klachten onder een dak en een deskundig advies over de aanschaf van producten. De producten zijn gericht op het bieden van steun zoals braces en bandages, oefenmateriaal zoals trainingselastieken en stabiliteitskussens.  Daarnaast comfort materiaal zoals de backjoy en warmte-/koudepakkingen.”